About


Dragi čitaoci,
Moje ime je Jelena. Živim nedaleko od grada Lazarevca, u malom rudarskom naselju. Apsolvent sam na studijama ekonomije, a slobodno vreme posvećujem svojim hobijima kojih ima mnogo i uglavnom su vezani za umetnost i dizajn. Ovaj blog sam otvorila isključivo iz ljubavi prema fotografiji, ali i modi, i to su dva neizostavna aspekta moje ličnosti. Posmatram ga kao svoj online kutak i mesto na kome prezentujem svoje fotografije, sa ciljem da poznanike i sve druge uputim u ono što radim, da preko svojih fotografija prenesem lepote svog kraja ali i drugih mesta, a ujedno i predstavim sebe kroz postove koji će biti male foto priče. Modni odeljak biće posvećen onima koji vole modu i modnu fotografiju, sa željom da mladim devojkama posluži kao inspiracija, i meni da, prateći svoje postove, nadograđujem svoj stil. Našem kraju nedostaje modni bloger, pa sam se odvažila biti prva. Takođe cilj mi je da postavljam fotografije slikane različitim uređajima, kako aparatom tako i mobilnim telefonom, kako bih ljudima dočarala mogućnost pravljenja lepih fotografija i na taj način. Na blogu će biti obuhvaćene različite teme, preko mode, šopinga, fitnesa, kao i ostale autorske fotografije vezane za prirodu, različita mesta, ljude, kućne ljubimce...Nadam se dovoljan razlog da čitate i pratite jelenars. :)
-  Sve fotografije na blogu su vlasništvo autora-mene, osim ako nije drugačije navedeno.
- Glavni fotografi bloga su moja malenkost-ja i moj dragi asistent, često glavni zadužen za mnoge postove-Marko Lazarević.
Ukoliko ste zainteresovani za fotografisanje, želite slične fotografije kao ove sa bloga ili imate sopstvene ideje, možete me kontaktirati preko facebook stranice.

No comments:

Post a Comment