Wednesday, March 22, 2017

Posmatram vas...

 Neke zimske fotke za vreme onih minusa. Nije bilo dugo fotografija u ovoj kategoriji, pa evo nekih da se oprostimo sa zimom. Volim ovaj jak pogled i dominaciju zelene, kao jak kontrast svetloj pozadini. 
Pictures by me
Camera used: Nikon D3200, 18-55mm

Thursday, March 16, 2017

Pastelna roze i moj poseban dan

 Znamo svi da preferiram tamne boje, videti mene u svetlim i nežnim tonovima je, pa...hm, prava retkost. Ali evo dokaza da se ipak desi povremeno, uglavnom kad je moje raspoloženje specijalno tog dana, a ovo je bio jedan specijalan dan. Moj rođendan. Dan kojem se uvek radujem i datum koji volim. Dan kada se osećam posebno i dozvolim sebi da izgledam posebno. Zbog toga sam svoje uobičajeno izdanje zamenila ovim nežnim, u kojem ima tek nešto crne da razbije svetle boje i čitav ovaj ambijent. Pastelno roze i bela, kao najava proleća, i ja u srećnoj i ludoj fazi. Volela bih da mi je rođendan svakog dana, očigledno je da mi prija sve to, osećati se lepo iznutra reflektuje se i na spoljašnost. Voleti sebe, ugađati sebi, bez obzira kako se osećamo u tom momentu, i svaki dan može biti poseban dan. To je ono na čemu sve više radim i zaista deluje. Više lepih osećaja i dobrog raspoloženja, to je ono što nam je svima potrebno. 
Da li i vas obuzima trend pastelnih nijansi? Oh, jedva čekam proleće. :)
Pozdrav :*
Wearing: Skirt and shoes: Zara/ Socks, necklace and rings: H&M/ Watch: Festina

Camera used: Nikon D3200, 18-55mm

Saturday, March 4, 2017

Šešir, bajkerske čizme i jedna beogradska noć

 Noćne slike su prava retkost ovde na blogu, ali u ovom postu to će biti izuzetak. Šetajući prelepim Beogradom mislila sam da će izgledati dobro, ovde ispred hotela Moskva. Jer ako postoje lokacije u našem gradu na kojima sam želela fotografisati, ovo je jedna od njih. I tako zabeležismo par usputnih snimaka, a ja njima u nekom svom bajker fazonu, sa šeširom na glavi i ozbiljnog stava koji se često javljao ove zime. Možda sam ponovo ušla u neku novu stilsku fazu, u kojoj dominira casual stil i odstupa ženstvenost. Ali znam da će proleće to promeniti, iako mi se do skoro ovako dopadalo. Ponekad je sve do trenutnog osećaja koji me povede, i uvek ga pratim. Osećaj retko greši.
Uživajte u vikendu,
Pozdrav
Wearing: Coat, shirt and jeans: Zara/ Hat: H&M/ Boots: Stradivarius

Camera used: Nikon D3200, 18-55mm