Saturday, July 30, 2016

Taj sunčan dan

Veoma sam srećna što konačno kačim ove fotografije. Nakon nekoliko dana neodlučnosti kako ih obraditi, kakve boje zadržati, opredelila sam se za nešto jači, topliji efekat sa mnogo svetlosti. Nikad nisam sigurna za boje, jer na kompjuteru i telefonu nikad ne izgledaju isto, zato sam uvek u potrazi za balansom i onim što će izgledati ok na različitim ekranima. Danas sam vežbala neke nove načine obrade, tako da će ubuduće fotografije izgledati nešto drugačije, i nadam se kvalitetnije. Lično imam potrebu da unapredim sve ovo. 
Pa, uživajte u sunčanom vikendu ljudi,
Pozdrav
Camera Nikon D3200

Saturday, July 23, 2016

Ružičnjak

Ruže su zaista cveće koje jako volim, i jako mi je drago što smo ove fotografije napravili baš ovde, u parku Bukovičke banje. Nisam preterani romantičar, ali nežna roze boja nekako je sinonim za romantiku i ne može biti drugačije. Uvek se iznova vraćam ovom mestu kako bih se divila možda najlepšim ružama u okolini. Za laganu šetnju odlučila sam se za opušten i girly izgled, zajedno sa neobaveznom punđom koja se uklopila u ovu romantičnu priču. Jeans suknjice ovog leta dominiraju u mojim kombinacijama i apsolutno su zamenile sve druge modele, što zbog udobnosti, to i zbog lakog uklapanja. I naravno, ponovo klasična bela majica, neizostavni komad leta.
Želim vam lep vikend <3
Wearing: T-shirt: New Yorker/ Skirt: old/ Bag: Zara/ Necklace: H&M/ Sneakers: Converse

Camera Nikon D3200

Saturday, July 16, 2016

Usporena subota

Napolju je tmurno i hladnjikavo, netipično za jul. Jedan od onih usporenih dana kad nikako ne mogu da se rasanim. Probudila sam se nekako ranije, napravila kvalitetan doručak na terasi, ali i dalje osećam kao da spavam. Samo želim da jedem slatkiše i da ležim. Ali ja ću pokušati da se razbudim i ipak radim nešto zanimljivo danas, ima sunčevih zraka sada, pa možda dan ipak neće biti tako loš. 
Želim vam lepo vreme,
Kiss

Thursday, July 14, 2016

3x basic

Burgundy: Stradivarius/ White and green: New Yorker

Vreme je za majice u svim mogućim kombinacijama!!! A jednostavne basic majice su najlakše za kombinovanje, a ujedno i najprijatnije za nošenje. Nedavno sam ih kupila u ove tri boje: bela, osnovna i neizostavna; bordo, jer jako volim tu boju; i vojno zelenu, jer je apsolutni favorit medju bojama već duže vreme. Moj raniji izbor su bile majice sa printom, ali nekako u poslednje vreme biram klasiku, više mi prija. Šta je vaš izbor?

Tuesday, July 12, 2016

Jednostavno i opušteno

Još jedan outfit post sa ovom košuljom u glavnoj ulozi. Nošenje košulje oko struka se vratilo na velika vrata, što je idealno za ljubitelje casual odevanja. Takođe je odlična varijanta ako želite da ponesete sa sobom nešto možete da ogrnete kad zahladni uveče. Moja frizura je malo neuredna ovde, ali hej leto je!!! Ovo je bio inače i moj prvi pokušaj pravljenja pletenica, ali sada sam se uvežbala i definitvno spadam u poklonike ove frizure. Sjajno rešenje za vrućine i za dane kad vas kosa jednostavno ne sluša. Fotografisali smo ovo kad su farmerke još uvek mogle da se nose, sada je već prevruće za njih. U svakom slučaju, nadam se da vam se dopada ovaj opušten izgled. :)
Želim vam lep dan,
Jelena
Wearing: Shirt and bag: C&A/ Jeans: Zara/ T- shirt: New Yorker/ Sneakers: Converse

Camera Nikon D3200