Wednesday, April 29, 2015

Trench coat

Moj novi trenč iz Zare. Zapravo, ja sam već neko vreme unazad bila u potrazi za jednim savršenim u bež boji, ali nikada nijedan nije bio dovoljno lep i kvalitetan. Savršen model je čekao na mene u Zari, a rođendan je bio savršena prilika za kupovinu. Toliko savršenog hehe...Ali zaista, stvarno sam oduševljena, on je tako elegantan i sofisticiran, u njemu se osećam nekako sjajno i ozbiljno na dobar način. Dopadaju mi se detalji od metala u zlatnoj boji, čine ga drugačijim... Kako se vama dopada? Kišni dani su česti kod nas, mislim da nam svima treba jedan mantil u garderoberu. Jedino me brine kako ove svetle boje podnose vodu mhm...Do sada sam ga nosila po suvom vremenu, ali jednom je počela kiša, a ja sam trčala do auta da ga ne isprljaju kapi haha. Previše je lep da se kvasi? 
Laku noć, 
Kiss
Trench from Zara

Tuesday, April 28, 2015

Kraj jezera...

Šetnju pored našeg jezera Očaga iskoristila sam da napravim ovih par slika.  I da, ja u suknjici nakon dužeg vremenskog perioda!!! Pošto je bilo vetrovito odlučila sam se za parku i moje trenutno omiljene boje: bordo i kako je ja zovem ,,vojnu" zelenu, u kombinaciji sa crnom. Sunčan dan i sunčane slike!!! :)
Parka: Bershka/ Suknja i kapa: H&M/ Čizme: Stradivarius/ Naočari: Time Zone

Sunday, April 26, 2015

Beli konj...

U šumi Zlatibora, skrivenog iza drveća, našli smo ovog lepotana. Oduvek sam volela konje, i potajno u sebi imam želju da jednog dana imam svog. Konji su prelepe životinje, graciozni i snažni, a opet tako pametni. Stvarno sam presrećna što konačno imam sliku sa jednim, bar mi se ta želja ostvarila. Happy, happy, happy!!! :)

Monday, April 20, 2015

Kaljave smo pa šta?

Lusi i ja u zimskoj šetnji. Nismo baš reprezentativne, ali nam je lepo. Ona je bila posebno radoznala pa je isprljala svoju njuškicu, a meni trenerku. Ali volim svoju malu lepoticu, čak i kad me isprlja, jer sa njom je svaki dan zanimljiv dan. Istražujemo... :)

Friday, April 17, 2015

Prvi znaci proleća

Da, proleće je tu!!! Divno, sunčano i mirisno...Ne mogu da se nauživam dovoljno napolju, i ovih dana sam konstantno u prirodi, vredna u svakom smislu. Zato danas za vas imam 16 fotografija proleća u mom kraju, onako kako ih moj telefon vidi. Uživajte!!!

Tuesday, April 14, 2015

Planina

Vetrovit planinski dan negde u visinama Zlatibora...Oblačan i hladan, ali volim kad sam negde u prirodi, nebitni su vremenski uslovi. A sa oblacima sam u ljubavi kada su u pitanju fotografije, uvek im daju posebnu notu. Ovo nije bio baš savršen dan za osvajanje vrhova, ali je bio sve ono što mi je trebalo. Mir kakav samo priroda pruža, vazduh koji nosi moje misli daleko, pogled negde u daljinu... Kad smo kod osvajanja, imam plan za ovo mesto u bliskoj budućnosti, i mnogo dobre fizičke aktivnosti. Za sada se zadržavam ovde, dok temperatura ne bude u porastu. Laku noć ;)
Parka: Bershka/ Džemper, šal i kapa: H&M/ Pantalone: Zara/ Čizme: Stradivarius

Friday, April 10, 2015

Najlepše mesto u centru Zlatibora

Izdvojila sam ovih par fotografija koje su nastale na, meni najlepšem mestu u centru Zlatibora. Volim spoj kamena sa svim tim zelenilom različitih nijansi, i sasvim slučajno su sve te boje doprinele da ove fotografije uvrstim u svoj Top 10 kada su u pitanju fotke koje smo napravili na ovoj planini. Kućica na poslednjoj je stvarno slatka, i u šali kažem da je moja mera, jer smo obe tako mini. :) Inače sam u poslednje vreme opsednuta mini kućama i brvnarama, i uvek se obradujem kad uživo vidim nešto lepo i slatko. Vlasnik je tek počeo da uređuje okruženje, jedva čekam da vidim kako će sve izgledati na kraju. Toliko od mene danas, nadam se da su svi u prazničnom duhu i da pripreme za Uskrs uveliko teku. Želim vam divno veče, pozdrav :)
Parka: Bershka/ Jumper: H&M/ Pants: Zara/ Leather boots: Stradivarius

Tuesday, April 7, 2015

Zlatiborsko jezero


Jedan predivno proveden dan na Zlatiboru. Nažalost bez sunca, mnogo tamnih oblaka, stigla nas je i kiša na kraju dana, ali na vreme smo se sklonili u jedan od kafića. Uprkos lošim vremenskim uslovima, stigli smo da obiđemo sve što smo želeli, da popijemo piće na otvorenom, da vidimo konje u šumi, i da maksimalno iskoristimo vreme. Ovaj post je rezervisan za samo Zlatiborsko jezero, tu su neke fotke koje smo napravili okolo, a narednih dana stižu i ostale. Laku noć!!! :*
Nosim: Parka: Bershka/ Džemper: H&M/ Pantalone: Zara/ Čizme: Stradivarius