Thursday, September 29, 2016

Like A Boy

Devojka sam, ali uvek kažem da sam malo drugačija od ostalih. Volim uglavnom ono što žene vole ( kažem uglavnom jer nisam baš preterani zaluđenik šminkom i noktima), ali ponekad izađem iz ženske zone i postajem druga JA. E ta druga JA, voli nešto drugačije stvari, voli opuštenu, mušku odeću, voli da radi dosta toga što nije tipično za žene, voli tegove, voli da se isprlja po potrebi, ne smeta joj da se ogrebe, da pokisne, da se iskalja, da se fizički umori. Ona uživa u šumi, u šetnji po kamenju, u avanturama i ludostima. I ne stidi se da to i kaže, jer to smatra svojim vrlinama i prednostima. Te večeri sam ukrala od svog dečka pantalone sa sve kaišem. Oduvek su mi se sviđale, a i kaiš moram priznati. Kao i ona Ciarina numera ,,Like A Boy" i sve u tom spotu. Maznula sam i kačket. A gde ćeš bolje prilike da se obučeš kao muško nego u praznoj planinskoj kući u divljini. Samo mi je naoružanje falilo. Pa da. :)
Laku noć ;)
Military Pants: Springfield/ Belt: Tom Tailor/ Sneakers: Converse

Friday, September 23, 2016

Leto, leto...

 Moje omiljeno godišnje doba je i zvanično gotovo. Ali, u mojoj glavi i dalje je leto, i dalje do mog mozga ne dopire da je završeno sa vrelim, letnjim danima. Telo se navikne na taj topli osećaj, i ne želiš da prestane. Milion je razloga zašto volim leto, i zašto mi je uvek potrebno da duže traje. Zar ima boljeg osećaja od onog kad na sebe baciš minimum odeće, bez posebnog razmatranja šta i kako, kad zaboraviš na fen za kosu, i sa oduševljenjem šetaš gole noge. Sa lakoćom stižeš svuda, uživaš u danima, a podjednako i u toplim noćima na terasi. I tako oko četiri meseca. Nadam se kao i uvek, da će biti produžetka, ono čuvenog miholjskog, pa da još malo moja koža upija sunčeve zrake. Na blogu će i dalje dominirati letnji postovi, tako da se bar ovde nećemo još uvek oprostiti od njega.
Želim vam lep početak vikenda,
Pozdrav
Wearing: Top: New Yorker/ Skirt: Bershka/ Sneakers: Converse

Camera Nikon D3200

Tuesday, September 20, 2016

U planinskoj magli

Vraćamo se ponovo postovima sa Žabljaka. Prilično sam umorna na ovim slikama, jer je iza nas bio duug dan tokom kojeg smo mnogo šetali planinskim stazama. Pa ipak, uveče smo odlučili da nakon kratke pauze, ponovo prošetamo što i nije bila baš dobra ideja. Napolju je bilo prilično sveže, i spuštala se magla. Ovde je letnji, večernji povetarac zapravo jak vetar, i nije mi baš bilo ok u mojoj oskudnoj odeći. Ali, donekle je poslužio fotografijama, koje smo ispucali na brzinu jer je i veče dolazilo brzo. Zbog toga su pojedine fotogafije skoro dnevne, a na nekima je već mrak. Uprkos svežim vremenskim uslovima, pogled sa ovog mesta na vrhove je sjajan, i uopšte čitava lokacija. Kuća u kojoj smo boravili nalazi se nedaleko odavde, i bilo je divno iskustvo boraviti u toj prirodi, daleko od gužve i buke. A kako najbolje doživeti planinu nego boraveći u samoj planini...
Laku noć,
Jelena
Wearing: Shirt: Zara/ Shorts: C&A/ Bra: H&M/ Sneakers: Converse

Camera Nikon D3200

Thursday, September 15, 2016

Voz

Znate ono kada neplanirano stanete da napravite neku sliku kad ste već tu, a onda od toga ipak nastane nešto lepo. Posebno volim lepe slučajnosti, a to je u ovom slučaju bio voz koji se pojavio u pravom trenutku. Zalazak sunca u daljini, putnici koji izlaze, mašinovođa sa simpatičnim komentarima...I tako su nastale ove fotografije, rekla bih sa dušom. A što se mog izleda tiče, tata je rekao da sam mu kao Ana Ivanović, kaže da nedostaje jedino reket. Nasmejah se slatko, ali imao je pravo. Takvo mi je raspoloženje bilo, vrcavo i ležerno, neko moje posebno.
Laku noć...

Top: Terranova/ Skirt: old/ Scarf and necklace: H&M/ Sneakers: Converse

Camera Nikon D3200

Saturday, September 10, 2016

Udobno veče u planinskom domu

Nakon dugih šetnji po planini bilo je divno samo sedeti uveče u našoj kući, uz piće i TV. Zapravo mi smo i te večeri išli na kratko u šetnju centrom, ali brzo smo pobegli nazad. Noći su hladne ovde na planini, i samo želite da ste negde unutra, u toplom prostoru. Našla sam ovaj planinski dom na www.booking.com. Slatka, drvena kuća sa etno motivima, i zaista je i uživo očarala. Posebno je sjajna njena lokacija, u samoj prirodi, sa pogledom na vrhove. Pronaći ću još neke fotografije unutrašnjeg prostora pa ću ih postaviti ovih dana. Sada odlazim na spavanje, noć uveliko odmiče...
Laku noć!!!
Wearing: Knitwear: Bershka/ Pants: Zara/ Sneakers: Nike

Monday, September 5, 2016

Vozeći se okolo...

Obilazeći Crno jezero našli smo jedan njegov usamljeni deo, nekako skriven i bez posetioca u tom trenutku. Moja prva reakcija na ovo prelepo plavetnilo bila je WOW- savršena plažica sa nestvarnom bojom vode. Toliko lepote na jednom mestu. Sitna kiša pokušavala je da nas otera, ali posedeli smo malo duže tu, dajući predah i sebi i našim biciklima. A i zašto bežati od letnje kiše, nije li divno biti u ovakvom okruženju?
Photos by me
Camera Nikon D3200