Saturday, April 30, 2016

Vodič kroz planinu, 1. deo

Naš vodič kroz planinske staze je definitivno bila ona, labradorka Lola. Prvi put dalje od kuće, u nepoznatom okruženju, zajedno je šetala sa nama ceo dan. Ne samo što smo ga proveli zajedno, ona je čitav dan učinila posebnim i to je zaista bila prava avantura za sve. Usput sam aparatom beležila svaki lep i zanimljiv momenat i prirodu pored staza. Nekako uvek na putovanjima imam neiscrpnu inspiraciju za fotografije, posebno su mi one u prirodi drage. Zbog velikog broja fotografija podelila sam ih na dva posta, ovo je prvi deo: vodič kroz planinu Divčibare u slikama. Uživajte <3
Pictures by me
Camera Nikon D3200

Friday, April 29, 2016

Sa psom na planini

 Pronašla sam ove neobjavljene fotke od pre dve god, kada smo zajedno sa Lolom otišli na planinu Divčibare. To je bio prvi put da je negde putovala sa nama, i bilo je super šetati u njenom društvu. Sada kad gledam ove fotografije, čini mi se kao da je prošlo mnogo vremena od tada, i ja sam izgledala drugačije. Moja kosa je bila kraća nego što je sada, a lice okruglo i čudno, ali to su divne uspomene jednog lepog aktivnog dana. Zaista volim Divčibare, i tamo se uvek rado vraćam. Nema previše urbanizma, priroda je prava planinska i sve te divne staze zovu te da se nanovo vratiš. I naravno, uvek sam za aktivne šetnje u prirodi pa je ovaj put sportska oprema bila obavezna. Udobne, pamučne stvari, Nike patike i osmeh- sve što mi je potrebno za jedan rekreativan dan.
Laku noć,
Jelena
Wearing: Parka and leggings: Bershka/ Sweater: New Yorker/ Sneakers: Nike

Tuesday, April 26, 2016

Savršena crna tašna

 Dozvolite da vas upoznam sa svojom novom miljenicom iz Zare. To je definitivno najlepša crna tašna koju sam videla u poslednje vreme. Moj rođendan je bio savršena prilika za novu torbu, i tako je završila kod mene kao poklon ( hvala dušo ). Dovoljno velika da u nju staje sve što mi je potrebno, od fotoaparata preko ostalih ženskih stvarčica, ona ima više pregrada različitih dimenzija, pa je apsolutno idealna za poslovnu ženu. Ja to nisam još uvek (haha), ali možda nova tašna privuče zanimljive poslove. Obožavam njenu teksturu i sve te divne , delikatne detalje, posebno duži kaiš za rame, jer više preferiram takav način nošenja. Takođe, držači na dnu su jako korisni, tako se neće ogrebati kada je stavim na zemlju. Ona je klasična, a opet tako sofisticirana i izgleda dobro čak i kada je prazna. 
Ljubav na prvi pogled <3

from Zara

Wednesday, April 20, 2016

Most na Adi

Od kako je izgrađen Most na Adi imala sam želju da se prošetam istim, i jedne lepe večeri uživali smo u zalasku sunca upravo tu. Za sam pogled sa mosta malo je reći da je neverovatan. Samo posmatrate vodu, ptice, crvene oblake u daljini i pustite misli da lete. Tu su i biciklisti kojih ima mnogo, pa se može reći da most doprinosi i rekreativnim aktivnostima koje uvek podržavam. Listanjem fotografija na dole, možete videti kako je nebo iza mene sve tamnije, a zatim postaje crno. Stigao nas je mrak, a vetar je sve više mrsio moju  ionako rasčupanu kosu. Ubrzo smo otišli jer je postalo svežije, ali prvom prilikom ću opet tamo zarad još nekih lepih fotografija. Želim vam udoban dan, jer je kao stvoren za odmor i ležanje. Nadam se da će visoke temperature brzo da se vrate, jer sam danas zaista smrznuta.
Pozdrav,
Jelena
Wearing: Denim shirt: Koton/ Pants: Zara/ Sneakers: Converse

Pictures by Marko Lazarević
Edit by me
Camera Nikon D3200

Monday, April 18, 2016

All black

Nešto novo u mom ormaru. Pre svega, dugo tražena bomber jakna. Tako mi je drago što je u modi ovako nešto, one ne samo što dobro izgledaju već se odlično uklapaju u različite odevne kombinacije. Savršena za prolećne večeri. Volela bih da nađem identičnu u army zelenoj boji. Takođe, bio mi je preko potreban novi par crnih pantalona, pa sam se odlučila za klasičan, uzak model sa elastinom. Ali one imaju zanimljive rasjferšluse što jako volim i otkrivaju gležnjeve, što je opet super za toplo vreme. Od klasike sam se takođe odlučila za jednostavan crni top, univerzalne majice bez printa su najbolje za kombinovanje sa ostatkom odeće. Pa, to bi bilo to za sada od noviteta, šta mislite?
Želim vam lep dan,
Jelena
 Bomber jacket: Stradivarius/ Top: Zara/ Pants: Mango

Thursday, April 14, 2016

Jedna

Kratak post za večeras i samo jedna fotografija, jer nisam zadovoljna sa ostalim. Ne volim da se fotografišem u mraku jer zbog svetlosti blica zatvorim oči itd. Na ovoj sam manje-više ok, pa hajde nek se nađe na blogu. Što se tiče izgleda, ovo je nešto što sam nosila uveče nedavno, vintage kožna jakna u braon boji sa zanimljivim detaljima. Dopada mi se dupli rajsferšlus i prorezi na rukavima. Nije baš boja koju često nosim, ali prilično je neutralna pa se može lako kombinovati. Marama oko vrata je trend koji dosta praktikujem u poslednje vreme, osvežava svaki outfit.
Sada je vreme za krevet, dan je bio dug i jako sam umorna. Laku noć vam želim,
Pozdrav

Saturday, April 9, 2016

Mali krzneni prijatelji


I evo nekih novih slika koje sam jedva čekala da vam pokažem. Najviše zbog toga što mi na njima društvo prave mali, krzneni prijatelji. Zapravo, maca je izgleda primetila da planiramo fotografisati samo jagnje, pa je odlučila da nonšalantno ušeta u kadar. I nismo je pomerali, jer, sa njom je sve ispalo još slađe. Jagnje je kao za reklamu, nikad nisam videla takve boje, nestvarno prelepo. Zaista, ko još ima ovakve fotografije? :) 
Uživajte u vikendu,
Kiss

Wearing: Red leather jacket: Gift/ Denim shirt: Koton/ Pants: Zara/ Sneakers: Converse/ Sunglasses: Time Zone/ Bandana: mojekrpice.rs (još jednom se zahvaljujem devojci na saradnji)
 Camera Nikon D3200


Friday, April 8, 2016

On


Još neki moji radovi, i opet on u glavnoj ulozi. Jezero je definitivno moja omiljena lokacija, ima nešto u tom odrazu u vodi. A ostalo je do modela... :)
Laku noć,
Jelena
Photos by me
Camera Nikon D3200

Tuesday, April 5, 2016

Mala maza


Nakon ustajanja iz kreveta, prvo što uradim kad izađem u dvorište jeste obilazak mojih ljubimaca. Bez obzira kakav mi je dan, da li sam raspoložena ili ne, da li je hladno ili ne, oni su tu da ga ulepšaju. Jer oni imaju samo nas. Navikli su jedino tako, i drugačije ne mogu. I apsolutno nije ni bitno koja su rasa, svojom odanošću zaslužuju ljubav. Kada veselim pogledom i mahanjem repom pokažu sreću jer su izašli u šetnju, onda znate da radite pravu stvar. To su momenti istinskog spokoja i radosti, zajedno sa njima u  prirodi. Volim te trenutke!!! <3
Photos by my Samsung phone

Želim vam laku noć... :)