Sunday, January 31, 2016

Nedelja

Nedelja je! Vreme za odmor, ležanje, uživanje u hrani, filmovima. Napolju je dan topao, ali nekako sumoran, tako da sam danas radije u kući. Između ostalog završavam i neke obaveze za sutra, i već jedva čekam da nakon toga dođem kući i ponovo odmaram. Protekla nedelja bila je stresna, i nekako osećam da je vreme da napunim baterije. Planiram već duže jedno mini putovanje, pa izgleda da će to konačno da se realizuje sredinom meseca. Treba mi predah negde daleko od svega i svih. U međuvremenu uživam u ovom preslatkom stvorenju koje je od nedavno novi član moje životinjske bande. Obožavam je, ona je definitivno najumiljatija maca koju sam ikad imala. Nakon što sam izgubila dve mace, ona je unela novu radost u moj život <3 Uglavnom se šetkamo zajedno dvorištem, ali ponekad ona leškari u mojoj sobi i spava sa medom, kojeg delim samo sa njom. :)
Šta vi radite danas?
Kiss

Friday, January 29, 2016

Dan u šumi

Nakon novogodišnje žurke i lude noći, prvog dana u ovog godini sam ipak ustala nešto ranije. Na nagovor brata uputili smo se u duugu šetnju šumama, zajedno sa našim psima. Retko smo svi na okupu pa je bilo dobro provesti dan sa porodicom i odmoriti um od svega. Volim šetnje u prirodi sa psima, mislim da je to ritual koji prija i meni i njima. Naš kraj je prelep što se toga tiče, šume i zelenilo su svuda, i ambijent je zaista pogodan za one koji su fizički aktivni. 
Hladan dan, ali jako lep <3

Friday, January 15, 2016

Magična zima

Ovog januara smo ipak dobili sneg, tako dugo očekivan, bar kod mene. Nije mi Božić ako nema snega, nekako nije to to.  Sva ta praznična euforija sa snegom dobija bajkovite razmere, i to je razlog zašto je početak januara moj najdraži period u godini. Nažalost, praznici su gotovi, ali zima je i dalje tu, sneg se otopio, ali stiže nam novi. Nadam se uživanju u zimskim čarolijama do kraja meseca, kao i nekim lepim fotografijama. Nakon ustaljenog izležavanja u kući planiram biti više aktivna napolju, sa fokusom na duge snežne šetnje i trening sa psima. Ako je suditi po najavama, već od ponedeljka ćemo ponovo osetiti pahulje međ' prstima. Ne mogu da dočekam!!!
A ova pesma je nešto što neprestano slušam ovih dana, magično izvođenje koje ide uz zimsku idilu i poziva na misli... :) Uživajte!!!
Želim vam lep vikend,
KISS

Saturday, January 9, 2016

Praznično raspoloženje

Dragi moji, srećan vam Božić!!! Nadam se da su vam ova tri dana protekla u lepom i harmoničnom raspoloženju. Kod mene se svodi otprilike ovako: hrana,piće,krevet pa opet u krug. Osim jedne lepe šetnje u prirodi, uglavnom odmaram u kući, jer me uhvatila i mala prehlada. Ali tu su naslađi krzneni drugari koji ulepšaju svaki moj dan. Danas ćete upoznatu moju novu mezimicu, koju sam tokom jeseni dobila na poklon. Nakon što sam izgubila dve drage mace zbog bahatih vozača, u moje srce je opet ušla radost kad sam dobila nju. Neverovatno je koliko se brzo odomaćila i koliko je mirna i kulturna  maca. Iako nije bila baš raspoložena za slikanje, već više za dremku, drago mi je što imam ove praznične fotografije sa njom. Sada se vraćam ritualima koji su uobičajeni ovih dana, posebno vreo čaj i kafa, a vama želim lepu noć i ostatak vikenda. Moja subota će večeras biti ipak ,,cozy", kao na ovim slikama. :)
Kiss
Nosim: H&M

Tuesday, January 5, 2016

Zimska bajka

Moj prvi post u 2016-oj, neverovatno da je počela nova godina, dani se već broje, ali mi je drago što je napolju konačno prava zima, sa snegom, jeejjj!!! :) I ovi dani su možda najlepši dani u godini za mene, praznična atmosfera, sve ono lepo što početak godine nosi, zajedno sa snegom- savršen januar. Pošto sam opčinjena novogodišnjom i božićnom dekoracijom, videćete dosta fotografija ovde na tu temu, ali ja stvarno volim sve te praznične stvari, ukrašavanje jelke, kuće, poklone... U poslednje vreme kupovala sam neke sitnice za svoju sobu, ovo jastuče sa jelenom je novo, i obožavam ga. Beli detalji, tople boje i svetlost, to je ono na čemu radim kad je moja soba u pitanju. Imam mnoštvo ideja za dekoraciju koje sam rešila da realizujem koliko je to moguće, nekako osećam da je vreme za velike promene. Nova godina, nove stvari, nove ideje. Ove fotografije su nešto kao moja zimska bajka u sobi. :)
Sutra je Badnje veče, i jedva čekam sve one pripreme za Božić, a sada, pravac u krevet, moje oči traže san. :)
Želim vam lepu noć,
Kiss