Friday, November 28, 2014

Šoping crne boje

Baveći se ovih dana svojim blogom, shvatih da odavno nije postovano ništa što se tiče rubrike Shopping. Propustila sam da fotografišem mnogo dobrih ulova, ali evo obećavam da ću od sad biti redovnija na tu temu, i možda vam pomognem u vezi nekih izbora. Danas ću vam pokazati svoj jesenji izbor, i sve u crnoj boji. Slučajno ili namerno, ne znam, ali već sam puno puta ovde navela da najviše nosim crnu, ona je neophodna u mom ormaru, za svako godišnje doba. Pa da krenemo.

Mala crna tašna. Shvatila sam da mi treba nova kad sam primetila da moja stara, omiljena više nije za upotrebu, Ali želela sam naći sličnu, obavezno sa dugim, upletenim lancem. U Zari sam slučajno ugledala ovu i od tad je moja nova ljubav. Jako je praktična, jer nije uopšte mala, tako da mi u nju staje svašta, a uklapa se dobro uz razne kombinacije. Posebno mi se dopada detalj za rame, obožavam je!!!
Suknju sa karnerima jurim još od prošle godine, i uvek su mi bežali omiljeni modeli. Na sniženju u Zari sam konačno pronašla ovu, i umesto 6000, platila 1800, jer je ostala samo u XS veličini ( volim svoj konfekcijski broj :D ). Napred se preklapa i materijal je debeo i čvrst, tako da se može nositi i zimi uz dobre čarape i kaput, jedva čekam :)
Svakoj devojci treba dobar par crnih pantalona, a meni su hitno trebale jedne. Odlučila sam se za uske sa elastinom, i brojnim rajsferšlusima, da razbiju monotoniju. I užasno mi je krivo što nemaju iste u više boja. Kupljene u Zari.
New Yorker uvek izbaci nešto zanimljivo, pa sam u novoj kolekciji pronašla sebe u ovom ludačkom duksu. Prvobitno sam imala nameru da ga uzmem u beloj boji, ali zbog nedostatka veličina probam crni i shvatim da je ipak bolji. Jako je topao i udoban.
Kad sam videla ovaj sako na sajtu radnje H&M, jednostavno sam ga morala posedovati. Kao i crne pantalone, i crni sako je neophodna stavka u ormaru svake devojke. Jako mi se dopadaju detalji u vidu kože i rajsferšlusa. Ove sezone sam poludela za odećom sa rajsferšlusima, nekako mi je zimi uvek potrebno nešto što se ističe. Ta odeća koja čini da budem svoja u svakoj prilici i svakom vremenu. Kako vam se sviđa šoping lista? Pozdrav <3

Wednesday, November 26, 2014

Kalamitsi, deo 2.

Nastavak priče sa Kalamitsi plaže. Skriveni biser Jonskog mora, za one koji žude za dobrim fotografijama savršeno mesto. Slobodno mogu reći da su ove fotke moje najlepše morske ikada. Isto tako moram reći da nestvarnije talase nisam nikad videla. Beli i penušavi, neprekidno se razbijaju o stene i stvaraju prizor od kojeg zastaje dah. Plašite se da im priđete, ali ne možete da odolite. I šta zapravo može jedan talas Ribama u horoskopu? Osim da pomogne u kreiranju tih divnih uspomena koje će da podsete zašto treba opet posetiti Lefkadu...<3
Bikini: H&M

Tuesday, November 25, 2014

Kalamitsi, deo 1.

Ok, evo nas danas na plaži Kalamitsi. Ima dosta polemike u vezi puta koji vodi do nje, činjenica je da put jeste krivudav i da prosto dosadi vožnja iz krivine u krivinu. Dakle, dođe se do mesta Kalamitsi i prati putokaz na raskrsnici. A onda sledi duža vožnja nizbrdo do plaže, put oivičen drvećem i fantastičan pogled na more. Ako ste avanturisti, i neće vam biti toliko naporno, nama je u povratku već bilo lakše jer smo znali kuda treba da idemo. Sve u svemu, jako zanimljivo putovanje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a dok se vozite u autu i gledate ono divno plavetnilo čini vam se da ste najsrećnija osoba na svetu. Od mene samo veliki + za ono što sam doživela tog dana, a nadam se da ću fotografijama pretočiti bar deo svoje euforije i oduševljenje viđenim. Plaža Kalamitsi ima i svoj parking koji se naplaćuje 2 evra, mesta za parkiranje ima i pored puta, ali ne preporučujem. Parking je tamo najbolje rešenje za bezbednost auta, a i nećete dok se kupate razmišljati da li ga je neko zakačio. Plaža nije preterano velika, talasi jesu, zbog čega je plivanje malo teže, ali baš ti talasi su nam pomogli da napravimo nestvarne fotografije. U nastavku sledi prvi susret sa ovom skrivenom lepoticom, a u narednom postu na ovu temu još fotografija. Laku noc :*

Friday, November 21, 2014

Negde usput...


Nastavljamo putopis sa Lefkade, i krećemo od starta našeg četvrtog dana tamo. Rezervisali smo ga za posetu plažama koje su mene lično jako zanimale, tako da sam bila i više nego uzbuđena zbog toga. O tome nešto kasnije, a sada ću se zadržati na ovom usputnom delu, odakle se pruža savršen panoramski pogled na more. Nalazi se sa desne strane puta kada se krene iz A.Nikitasa prema mestu Kalamitsi, ima parking i neki restorančić, tako da možete izabrati na koji ćete način uživati i odmoriti oči. Mi smo zastali na par minuta, jer nas je naporan put tek čekao, ali ovo je bio sjajan početak dana, i odlična uvertira za ono što je sledilo... Ostanite uz blog, slede neke lepe fotografije... ;)

Wednesday, November 19, 2014

Novembar 2013.

Camera: Samsung Galaxy Grand I9082
Sećam se početka novembra 2013. Bio je neočekivano topao, i da nije bilo jesenjeg šarenila svuda mislila bih da je proleće. Prvi put u životu sam mogla priuštiti sebi luksuz da idem bosonoga u jednom od najhladnijih meseci u godini. Jer, bilo je preko 20 stepeni. I bilo je divno uživati u suncu i veselim bojama. Osećala sam se kao malo dete dok sam sedela na gomili lišća i bacala ga oko sebe. Bio je to najlepši i najsunčaniji novembarski dan u mom omiljenom parku u Aranđelovcu. Što se tiče moje odeće, odlučila sam se za country stil i ravne čizme sa nitnama. Udobno, ali ženstveno, bila je to moja ,,osećam se kao devojčurak" faza. :)
Košulja: Pull&Bear/Suknja: H&M/Čizme: Bershka

Thursday, November 13, 2014

Katizma, pogled

Večeras na blogu-pogled na prelepu Katizmu sa jednog proširenja na putu koji vodi do nje. Nestvarno i neopisivo. Zaslepljujuće tirkizna boja Jonskog mora okupana sunčevim zracima... Opraštamo se od ove lepotice, do nekog narednog viđenja u budućnosti...<3