Friday, March 28, 2014

Rekreacija sa labradorima


Oličenje jednog savršenog dana za mene- priroda, sunce, nas dvoje i naše kuce, svi u veselom raspoloženju. Lolu smo prvi put šetali na povocu, i nije bila baš oduševljena, uporno ga je grickala u hodu. Ne znam da li je bila smešnija ona, ili ja, pokušavajući da je navedem da ga ne grize. U svakom slučaju jurnjava je prijala svima, lepe dane treba koristiti za šetnju kad god smo u mogućnosti. Nažalost, današnji dan je tmuran i hladan, ali sam zahvaljujući tome konačno završila neke fotografije (pa i ove) i posvetila se blogovanju. Ostatak večeri biće uz seriju, dobar film, i obavezno toplo ćebe i nešto slatko, čisto da popravim tmurno raspoloženje. ;)

Nosim omiljeni duks iz C&A/Pantalone: Mango/ Patike: Converse

Wednesday, March 26, 2014

Lola


Naša ljubimica...Viri iza noge mog dečka i gleda u objektiv nevinim okicama...Totalno smo je razmazili, ali zar nije najslađa? :))) Bila sam prehlađena i moj dragi je doveo da me oraspoloži jer zna da se njoj uvek obradujem. Pored njih dvoje ništa mi drugo nije trebalo tog dana. 



Sunday, March 23, 2014

Maca, kuca i bobice


 Evo nekih novih omiljenih fotografija nastalih ove zime. Kao što sam rekla, najviše volim fotografisati bobice različitih vrsta, tako da kad sam pronašla ove mojoj sreći nije bilo kraja. Na slici dole je Lolina mama, Maša, odlično je ispozirala s obzirom da mene uopšte ne sluša. A macu smo našli usputno, bila je radoznala i veoma zainteresovana za fotkanje. :)



Monday, March 17, 2014

Black&Yellow


Moram odmah da kažem da sam posebno pristrasna u vezi ovih slika. Volim radost koju isijavam na njima. A za to je zaslužno prelepo kučence na njima koje se zove Lola. Ovo slatko štene labradora pripada mom dečku, ali pošto i sa mnom provodi dosta vremena može se reći da je naše. Zapravo, dečko je hteo da mi ga pokloni, ali kako kod kuće imamo čak četiri psa, nisam smela da ga udomim. Uprkos tome, Lola često boravi kod mene, spava u mojoj fotelji i druži se sa mnom kao da je moja. Nemoguće je ne voleti je, ona mi uvek izmami osmeh na lice, i kad sam tužna i kad sam usamljena ona legne pored mene i pruži mi šapu. Na fotografijama je inače njen prvi izlazak u grad, malo je pozirala i jurila mace u parku, i svojom pojavom oduševljavala prolaznike. Na trenutke je padala sitna kiša, ali ipak nismo pobegli, ubrzo je sijalo sunce, a onda smo svi zajedno uživali u predivnom danu.









Kaput: Zara/ Helanke: Bershka/ Šal i čizme: Stradivarius

Sunday, March 16, 2014

Još neki rođendanski pokloni


Ovo su još neki rođendanski pokloni i neizostavne stvari za moje proleće 2014. : čizme na štiklu do zgloba i jednostavan crni šešir za kombinovanje sa različitom odećom. Kao što sam već pisala, postao je omiljeni aksesoar. Posebno za dane neposlušne kose koji su kod mene česti. Što se tiče čizmica, ovaj model sam dugo tražila ali nisam imala sreće, ili nije imalo mog broja, ili su bile neudobne. Za svoj par moram reći da su iznenađujuće udobne, štikla je idealne visine jer mogu da ih nosim svakodnevno kad pešačim, ali i za izlaske. I naravno, u crnoj su boji. Gotovo sve čizme su mi crne boje, jednostavno se najbolje uklapa uz sve. A to je i boja koju najradije nosim. :)

Čizme: Stradivarius/ Šešir: H&M

Tuesday, March 11, 2014

Tri


Definitivno nova opsesija-šeširi. Kako inače obožavam da nosim kape, oni su odlična zamena, budući da tokom zime ne izlazim iz kuće gologlava. Čak ni bujna kosa ne pomaže, jednostavno sam zimogrožljiva. Volim slojevitost, posebno belu košulju ispod džempera. Dobro ide uz sve, a pritom lepo izgleda. Što se tiče fotografija, nije mi se dopadalo originalno stanje, a kako sam gledala neke tutorijale odlučila sam da se malo poigram. Prva mi je favorit, otprilike kako sam i zamislila, a trećoj je odgovarao ovaj predvečernji efekat, dopala mi se ljubičasta na nebu. Mada imam zamerku na linije od efekta svetla, ali umor mi ne dozvoljava da se večeras bavim tim. A novom postu je odavno bilo vreme... :)


 Kaput i košulja: Zara/ Šal: H&M/ Šešir: Vicko/ Ogrlica: Koton/ Čizme: Bershka

Wednesday, March 5, 2014

Festina



Moja Festina- poklon od divnih roditelja za rođendan. Bila sam skeptična zbog njegove veličine, zato što je kao muški, a kako imam izrazito tanku ruku mislila sam da će da je ,,poklopi". Narukvica je morala dosta da se skrati, ali nekako kad sam ga videla na svojoj ruci, znala sam da je savršen za mene. Ne volim prenakićene satove, ovih par cirkona daju mu ženstvenu notu koja je mom ukusu sasvim dovoljna. Opisala bih ga kao veliki i sveden, sa detaljima koji ga čine izuzetnim. Takođe volim njegovu univerzalnost, podjednako lepo ide i uz elegantne i uz opuštene varijante. Predivan sat po prihvatljivoj ceni. 


 Kakva su vaša iskustva sa Festina satovima?