Tuesday, January 28, 2014

Svetla Novog Sada


Tokom našeg boravka u Novom Sadu neumorno smo šetali i fotografisali, jer volim da uvek maksimalno iskoristim vreme kada sam u poseti nekom drugom mestu. Prvi put sam bila u ovom gradu za Doček, i malo je reći da sam oduševljena kako su ulice izgledale noću. Ovim fotografijama pokušaću da dočaram prazničnu atmosferu Novog Sada.





Zatekli smo pripreme za koncert kome smo sutradan i prisustvovali na kratko, zbog hladnoće.



Kao svetleća meduza zar ne?






Savršen kafić!!!


I naravno ništa bez Zare. Obožavam ovu radnju, zaista.





Thursday, January 23, 2014

M.

Moj dragi u novogodišnjem izdanju. :)






Photos: by me

Friday, January 17, 2014

Doček, 2.deo


Kao najavljeni nastavak moje male foto priče sa Dočeka, u ovom postu možete pogledati još par fotografija i mene u ulozi modela. Ne znam kako je to kod ostalih fotografa, ali ja podjednako volim i fotografisati i biti fotografisana. Naravno, pod uslovom da znam ko me fotografiše, tj. njegov smisao za to. Kroz par meseci sam nekako uspela preneti svoje skromno znanje mojoj jačoj polovini, tako da kad on drži aparat ja sam sigurna da će od tih fotografija biti nešto, uz moje instrukcije i njegovo priznajem, isto tako vešto oko. Ali, kako sve te slike obrađujem sama, ipak su na kraju moje delo. :)
I ovde nisam mogla odoleti Black&White efektu, uvek su mi te fotografije favoriti, posebno prva i poslednja. :)





Sako: Stradivarius/ Košulja i kaput: Zara/ Suknja: H&M/ Kravata: pozajmljena :) /Šešir: Vicko/ Čizme: Alpina

Tuesday, January 14, 2014

Doček, deo 1.


Prošlo je dosta dana od mog poslednjeg posta, pa mislim da je krajnje vreme za jedan konkretan. Prazničnu atmosferu iskoristila sam da posetim prelepi Novi Sad sa voljenim, a to je zajedno sa Dočekom bila savršena prilika da isprobam novi fotoaparat. Za početak smo se snašli, ali moraćemo još da vežbamo, nakon dve godine škljocanja sa malenim aparatićem, sa DSLR-om se osećam kao početnik. :/ Jako je teško slikati u prostoriji sa malo svetlosti i pri tom fokusirati objekat na slici. Ipak, što se nas tiče, prvi ozbiljniji fotosešn je prošao prilično ok, spontano i zabavno. Malo smo se poigrali  što se tiče poza, a i stajlinga. Pomogao nam je prelep ambijent hotela Planeta Inn u kom smo odseli. Odlikuje ga mnoštvo prelepih umetničkih slika u hodnicima, kao i zanimljiva ogledala, tako da nismo mogli naći bolju lokaciju za slikanje. :) Ovo je prvi deo, u narednom postu još slika...
SREĆNA PRAVOSLAVNA NOVA GODINA!!!Želim vam prelepu još jednu novogodišnju noć,
Kiss, Jelena





Sako: Stradivarius/ Košulja: Zara/ Suknja: H&M/ Kravata: pozajmljena od dečka/ Šešir: Vicko/ Čizme: Alpina

Friday, January 3, 2014

Nov fotoaparat

Srećna Nova 2014.!!!
Ja mogu reći da je moja počela lepo, jer sam neposredno pred Novu kupila svoj prvi DSLR, koji sam želela jaaaaako dugo, toliko da sam smorila sve oko sebe pričom o tome. Nakon raznih i iscrpnih analiza kupovina je došla na red, već su pale prve fotografije i mogu samo reći da jedva čekam naredna fotografisanja i da cu uskoro blogu moći da ponudim mnogo više nego do sada. A do tada, postoje neke fotke slikane starom opremom koje želim da pokažem dok ne stignu nove.
Još jednom srećna svima Nova godina, i nadam se da će vas, ako već nije, Deda Mraz uskoro posetiti, jer meni je moj ispunio čak dve želje... :)